Bruidswerk

Voor bruidswerk bent u bij Bloemen bij Annelies aan het juiste adres. Samen kunnen wij in overleg over wat het beste bij uw bruiloft past! Niet alleen kunt u terecht voor het bruidsboeket, maar ook bijvoorbeeld voor de aankleding van locatie, auto en/of corsages. Meer informatie? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op.

Bloemen op de bruiloft

Ga je binnenkort trouwen? Dan mag mogen mooie bruidsbloemen natuurlijk niet ontbreken! Het team van Bloemen bij Annelies in Assen staat wat dat betreft altijd klaar. Een bruidsboeket is heel persoonlijk, daarom gaan wij samen met u opzoek naar de juiste stijl en kleuren en maken hiervoor een mooi passend geheel.

Trouwen met een thema 

Heeft u een romantische bruiloft? Een boerenbruiloft? Of juist een festival bruiloft? Trouw je in de winter of in de zomer? Het kan allemaal! Naast een mooi bruidsboeket kunt u natuurlijk voor meer bij ons terecht:

• Corsages en polscorsages
• Tafelversiering
• Autoversiering
• Aankleding feestzaal en/of kerk
• Bruidsboeketjes voor bruidsmeisjes
• Een mooie backdrop

Aankleding op trouwlocatie 

Wij kunnen ook de (gehele) aankleding op locatie komen doen. Hierbij hoeft u zich nergens zorgen over te maken, alle versiering wordt geregeld. Zo kunt u echt genieten van deze bijzondere dag. Nieuwsgierig geworden? Of meer informatie? U bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek in de winkel of neem contact met ons op.

Neem contact op

Koopmansplein 16
9401 EL Assen

Ma: 12.00 tot 18.00 uur
Di t/m do: 9.30 tot 18.00 uur
Vr: 9.30 tot 20.00 uur
Za 9.30 tot 17.00 uur

0592-785244
info@bloemenbijannelies.nl

KVK: 4000002
BTW: NL001388368B01